Volkswagen Golf: fabrieksalarm amerikaanse golf III, 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 automaat

Ik heb hier een golf III van '97 staan. Dit is een uit Amerika ingevoerd model (ingevoerd 2000), met het volgend probleem:

Als de auto met de sleutel gesloten wordt, sluit de CV alle deuren, en wordt het alarm geactiveerd, led brand naast portierknopje linksvoor.

Het probleem is dat het alarm spontaan afgaat, zonder reden. Vooral 's nachts vrij vervelend.
Ik heb de deurcontacten gecontroleerd, deze werken (interieurverlichting gaat aan -uit bij bedienen schakelaar)

Er zitten zover ik kan zien geen (infrarood)sensoren in het interieur

Echter als ik de motorkap opentrek, met gesloten deuren, dan gaat het alarm niet af. De schakelaar werkt (weerstand meting)

Iemand een idee waar ik het moet zoeken??? Kan het alarm uitgeschakeld worden??? Het alarmsignaal is van de claxon, dus om deze zekering te verwijderen is geen optie!
Waar moet ik de centrale zoeken van het alarm???

amplifier

Geplaatst door amplifier (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

amplifier (0) PRO, 17 jaar geleden

Heeft niemand enig idee??? Heb nu zolang de zekering van de claxon eruit getrokken, maar dit is natuurlijk geen oplossing!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.