Volkswagen Golf 2005: Fsi , trillende koppeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Beste ,
Ik heb een golf 5 1.6 fsi gekocht (benzine)
Sinds kort heb ik een trillende en heel korte koppeling.
Als ik de koppeling ook maar een beetje indruk dan trilt ie al. Ooj als ik stil sta en de koppeling helemaal indruk en in de 1 zet begint de auto al te trillen. (Des te hoger de versnelling des te erger het trillen.
Wat ik wel weet is dat de egr kapot is. Ook tijdens het rijden is het trillen goed te merken (schakelen) . Tijdens het rijden in de versnelling merk ik verder niets raars. Wel met stationair trilt hij een beetje , lijkt soms op een stotterend geluid.
Wat kan dit zijn?
Km 260.000

Mvg Martijn


Mvg

Brukske

Geplaatst door Brukske (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Elblag (0), 3 jaar geleden

Hoi het is al een keer langs geweest mogelijk zit het hier u antwoord.
https://problemcar.nl/topic/volkswagen/g...

Elblag (0), 3 jaar geleden

Hier nog wat voor je https://problemcar.nl/topic/volkswagen/t...

Brukske (0), 3 jaar geleden

Even een update.
Heb de koppeling laten vervangen en hij rijdt weer als een zonnetje. Weet niet of jullie hier nog iets aan hebben maar als je dezelfde problemen hebt. Laat je koppeling vervangen en alles is weer zoals het hoort.

Mvh

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.