Volkswagen Golf V: Geen lucht uit de roosters foutcode 01274

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

sinds twee dagen heb ik een probleem dat er helemaal geen lucht uit roosters komt als ik de kachel aan zet ik hoor de aanjager wel draaien maar het lucht komt niet uit behalve als ik de circulatie knop druk dan wel de buitenlucht met uitgelezen krijg ik de code 01274 demping stappenmotor duidelijk dat de klep is blijven hangen maar zit dat stappenmotor bij de golf 5 en heel gek met achteruit rijden doet ie het en als ik na vore rijden houd ie mee op dat probleem kwam hier voor ook paar keer maar was van zelf na een korte tijd weer opgelost en nou niet meer

bedankt alvast !

ara91

Geplaatst door ara91 (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 10 jaar geleden

met achteruitrijden gaat je circulatieklep open,zodat er geen uitlaatgas door de kachel aangezogen wordt., dus dat hoort zo te zijn.
Verder kan ik je niet helpen, ik zou beginnen met wat beplating weghalen om de servo motoren te bekijken.

Hoe is het met je interieurfilter?

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

01274 Stelmotor van luchtinlaatklep (V71)

Waarschijnlijk is deze defect.
Hij zit dacht ik rechts naast dashbordkastje en de a-style, ze gingn wel vaker stuk.
.

ara91 (0) PRO, 10 jaar geleden

ik heb vandaag de dashbordkasje er uit gehaald en daar zeg die motortje van het circulatieklep de ging netjes open en dicht met de knop tegen over is er nog een klep die je vanaf de motorruimte beter kan zien die was denk ik vast gelopen met paar keer tikken kwam die weer los alleen hij kan zijn positie niet vinden ik zag hem op en neer gaan hele tijd en ik had warme lucht weer binnen maar dat is denk ik tijdelijk de vraag is hoe kom bij de stelmotor van dat klepje ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.