Volkswagen Sharan: geen vermogen in sharan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: diesel 110 pk

Bij onze servicefiets zat van dee turbo de variabele schoepen vast.Geprobeerd los te maken maar zaten behoorlijk vast.Gekozen voor een nieuwe turbo.Die gemonteerd en geen vermogen. Alle vacuum slangen gecontroleerd en die zijn in orde. ook de luchtomvormers vervangen en de N75 klep .Tot nu geen resultaat. Even de slang van vacuum op wastegate gezet.En dan vol vermogen.Ook de cat even losgekoppeld maar ook dan geen vermogen.Auto loopt gewoon in toeren op aleen ik mis de turbo. LMM ook vervangen .Heeft iemand nog een advies.

ed13

Geplaatst door ed13 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 10 jaar geleden

heb je hem ook uitgelezen?

asx (0) PRO, 10 jaar geleden

wat is je inlaat druk
net een gehad met kapote map sensor gaf altijd een druk van 2.5 bar; nieuwe er in en klaar
dus data uitlezen

ed13 (0) PRO, 10 jaar geleden

Probleem opgelost dank voor adrie de map sensor hadden we doorgemewten ondanks de juiste waardes toch defect nieuwe map sensor geplaatst en de auto loopt weer als de brandweer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.