Volkswagen Golf: geen vermogen onder bepaalde omstandigheden

Bouwjaar: 1991

hallo allemaal heb het volgende probleem met een golf gti 8 kleppen 1.8 uit 1991 als de motor koud is loopt motor goed heeft ook voldoende vermogen zodra de temp naar 60 of er boven gaat naar bedrijfstemp gaat de motor in houden en roken geen vermogen meer en lijkt het of de motor op 3 cilinders af en toe loopt als je even voor een stoplicht staat gaat hij ook slecht lopen en hevig roken ook met op trekken en als je met constante snelheid rijd gaat de auto heel erg schokken en stoten volgende is al gedaan of gecontr tempsensoren zijn verv lucht schuif is doorgemeten geen gekke waardes bougie rotor en verdeelkap zijn verv kabels zijn goed ontsteking gecontr is goed iemand nog suggesties????stationair omloop?heeft iemand de waardes die zo een luchtschuif moeten hebben als deze goed is???

maxuma

Geplaatst door maxuma (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

koppakking misschien lek?? Verliest ie water? Laat hem eens warm worden zonder dop op het reservoir, als ie bellen gaat blazen heb je bingo.

Is de rook wit dan weet je ook bijna zeker dat het koelvloeistof en dus de koppakking is.

maxuma (0) PRO, 18 jaar geleden

rook is niet wit en de motor word warm zonder prolemen ik twijfel aan de luchtmassa meter heb vandaag co gemeten was veel te hoog kan stellen wat je wil maar veranderd niet onverbrande gassen waren ook veel te hoog ga hem morgen even omruilen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.