Volkswagen Golf: gezocht

Bouwjaar: 1986

hoi ik heb een gti 16v kr.hij loopt heel goed tot 130 en dan zwakt hij af terwijl hij vroeger vlotjes bleef doortrekken hij is in de garage binnen geweest en ze hebben aan de schroef van de injectie gedraaidt kan dit er iets mee te maken hebben zo ja waar vind ik een goed bedrijf of persoon die mij dit fantsoenlijk kan afstellen.oftewel had ik gedacht aan de benzinepomp dat deze nie meer sterk genoeg is maar dat zou ik toch raar vinden want hij lopt nog 200 ma vroeger was hij veel heviger.groeten sebastiaan

kr power

Geplaatst door kr power (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

fedde (0), 18 jaar geleden

kan zijn dat de carburateur verkeerd afgesteld is
dat moet gebeuren met het 4 gassentest apparaat geloof ik
heeft dat bedrijf dat niet dan is ie niet goed afgestel

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Fedde,

Een injectiemotor heeft geen carburateur!

kr pouwer,

Zoek het eerst eens in de onsteking of daar niets mis is.
Hoelang is het geleden dat het benzinefilter vernieuwd is?

Hans

fedde (0), 18 jaar geleden

oh jah even niet aangedacht
misschien de lamda?

kr power (0), 18 jaar geleden

bedankt voor te reageren maar ik denk echt dat het iets met de injectie te maken heeft dat deze nie te goei afgeregeldt is weet niemand een plaats waar ik deze kan laten regelen want dat is precizie werk.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bosch service dealers weten ondertussen meer van de (BOSCH) KE-jetronic inspuiting van jouw auto dan de VW dealers. Kunt daar dus beter terrecht, en zij hebben alle fabrieks afstelgegevens voor de hand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.