Volkswagen Golf: onsteking en inspuiting

Bouwjaar: 1987

Hallo, ik heb een golf II GTI staan met PF motorcode, deze auto vonkt niet en krijgt geen benzine. Hij vonkt alleen een keer als ik hem op contact zet en verder met het starten niet meer. De benzine komt tot aan de injectoren maar er komt geen spanning op de injectoren dus deze gaan niet open. Heeft er iemand dit probleem vaker gehad of heeft iemand misschien een tip??

Alvast bedankt

Koen

koen6346

Geplaatst door koen6346 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Siem Bijman (160) PRO, 18 jaar geleden

Hall-gever wellicht.

7 (0), 18 jaar geleden

Zekeringen zijn goed?
Heb je de mogelijkheid om de auto uit te lezen?

Succes

koen6346 (0), 18 jaar geleden

Hall-gever zal ik wel eens controleren/vervangen. En de zekeringen zijn goed, en de auto is niet uit te lezen, is namenlijk te oud. Iemand nog een idee waardoor er geen spanning op de injectoren komt?

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

is wel uit te lezen ik heb je een email gestuurd

Guido Priemus (0) PRO, 18 jaar geleden

Regelapparaat defect?

janh5107 (0) PRO, 18 jaar geleden

spanning loopt vanaf kontaktslot via een zekering en relais-motorregeling naar de injektoren en ecu. Kontroleer dus dit circuit of zet zelf 12v op de injektoren.
J.E

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.