Volkswagen Golf V: Geimporteerde Golf praat Duits.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Ik heb een Golf uit Duitsland geimporteerd. Nu is de tekst welke in het display verschijnt Duits. De dealer vertelde me dat deze niet in het Nederlands gezet kan worden maar alleen in het Engels of Duits. Weet iemand hoe dit wel voor elkaar te krijgen is dat er nederlands op het display verschijnt.

Frits3426

Geplaatst door Frits3426 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Snip-TDI (0), 14 jaar geleden

Taal van de boordcomputer is inderdaad niet op nederlands te zetten, alleen duits en engels en nog wat andere talen als pools frans en tsjechies geloof ik.

TheoStek (0) PRO, 14 jaar geleden

De taal veranderen van de boordcomputer gaat via VAG-COM er kan een keuze gemaakt worden uit 7 talen, Duits, Engels, Frans, enz, Nederlands staat daar niet tussen.

Frits3426 (0), 14 jaar geleden

Betekent dit dat de Nederlandse Golfjes ook Engels of Duits praten? Of zit hier een andere boordcomputer in die wel de nederlandse taal beheerst...

Snip-TDI (0), 14 jaar geleden

inderdaad alleen duits engels enz,

nederlands is in geen enkele Golf een optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.