Volkswagen Golf I : gerammel koppelingspedaal

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

hallo ik zit met het volgende ik heb mijn koppelingskabel van de golf vervangen en nu ontkoppeld goed maar die hendel op me versnellingsbak die ik aantrek met die kabel zeg maar en die trilt heel erg voordat ik de kabel vervangen had dus met de oude kabel ging hij eerst heel zwaar en toen knapte er iets maar dat was niet de kabel maar ik denk dat het het plastic buisje is die de kabel afsteld en verbind met de buitenkabel nu is mijn vraag of iemand mij hiermee kan helpen alvast bedankt

michel 666

Geplaatst door michel 666 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Voel je dat trillen ook als je de voet op het pedaal laat rusten ? Dat kan een probleem met de koppeling / drukgroep / vliegwiel zijn, gezien de leeftijd niet vreemd..

Er knapte iets, denk je dat of heb je nog een ontbrekend stuk gevonden naderhand ?

Maak anders eens een foto van de hendel ( met kabel ) op de bak.

Gr Stefan

michel 666 (0), 13 jaar geleden

als ik aan het rijden ben rammelt me pedaal best erg hoort daar ook nog een veer op te zitten ofzo misschien dat die eraf is geschoten ofzo?

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Waarschijnlijk de kom je de bak erachter weg aan het halen, vanwege het rammelen / vibereren wat hij doet en je voelt in het pedaal..Dat is niet normaal in elk geval.

Dat heeft niks met de kabel te maken, je kunt het ook even laten beoordelen bij een garage..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.