Volkswagen Polo: Geschakeld-plus niet te vinden.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Beste mensen,

Ik ben sinds gisteren de trotse eigenaar van een VW Polo, maar nu ga ik me de radio aan de gang maar ik kan de geschakelde-plus helemaal niet vinden. Hoe ik het graag wil is dat ik me radio gewoon aan kan laten staan, maar zodra ik de auto uit zet dat de radio ook uit gaat.

Anders trekt het zoveel stroom denk ik want er zitten nog al wat lampjes op dat display.

Heeft dus iemand enig idee hoe ik dat moet aan sluiten laat het me dan even weten.

Bedankt alvast,

Gegroet

a3aan

Geplaatst door a3aan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Fredje (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het goed is zit er in deze polo een ISO stekker aansluiting voor de radio. Op de radio zit een rode draad voor de plus over contact en een gele voor de constant plus in de iso stekker. echter, in sommige auto's zit deze aansluiting in de ISO stekker andersom als bij de radio. je moet dan de rode en de gele draad omzetten. vaak zit er in de iso stekker van de RADIO in de rode en gele kabels connectors om dat zo om te klikken. Als je een radio hebt waar de iso stekkers van de auto rechtstreeks in gaan, dan is het advies om even een ISO-ISO connector te kopen bij een automaterialen zaak en niet in de originele bedrading van de auto te gaan knippen!!!

succes

a3aan (0), 17 jaar geleden

Heet dat contact-draad niet ACC?

Want die is namelijk niet aan gesloten.

Gegroet

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

dat is hem, accecoiredraad, is geschakelde plus op acc stand van je contactslot

Fredje (0) PRO, 17 jaar geleden

acc staat voor accessoire. Rood (accessoire) en geel (permanent) moeten beide zij aangesloten anders werkt de radio niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.