Volkswagen 0: Polo 1.6 '96: Te laag toerental stationair, slaat hierdoor af

Bouwjaar: 2006

Hoi, mijn Polo uit '96 valt veel te ver terug in toeren zodra ik het gas loslaat in z'n lagere versnellingen. Hierdoor slaat hij negen van de tien keer af wanneer ik rem voor een stoplicht. Bij het starten moet ik vrij veel gas bijgeven om hem aan de praat te krijgen. Als ik hem eenmaal aan de praat heb rijdt hij prima, maar verliest zijn toeren helemaal bij het afremmen. Waar kan hem dit in zitten en wat denken jullie dat zo'n reparatie me gaat kosten?

gr Daan

BZRK01

Geplaatst door BZRK01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

laat het gasklep huis maar eens schoonmaken en opnieuw in de basisstand zetten.

Groet Thijs

BZRK01 (0), 17 jaar geleden

Dank je, ik ga morgen meteen even langs de garage. Wat moet zoiets ongeveer kosten denk je?

BZRK01 (0), 17 jaar geleden

Helaas, ik ben vanochtend bij de Kwikfit geweest om het gasklephuis te laten reinigen en resetten, maar m'n auto vertoont nog hetzelfde probleem. Heeft er iemand nog andere ideeen waar het aan kan liggen (stappenmotor bijv.?)

gr Daan

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

je meot met zulke problemen ook niet naar de kwikfit gaan maar naar een normale garage want bij de kwik fit kunnen ze alleen maar banden en uitlaten vervangen. Ik vraag me af of ze hem wel in de basisstand hebben gezet. ga ff langs de dealer daar weten ze precies wat ze moeten doen en daar hebben ze de juiste aperatuur voor.

Groet Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.