Volkswagen Vento: gloeiers krijgen geen spanning + kortsluiting bij aanzetten 'blo

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9

dus- gloeiers krijgen geen spanning- als de motor eenmaal aan is bolt deze perfect- zekeringen zijn schijnbaar allemaal in orde...
-de auto is altyd door de belgische verkeerspolitie gebruikt geweest als flitswagen- er is dus een radar in geinstalleerd geweest waarschijnlijk, op het bestaande electronisch circuit- er zijn allerlei draden doorgeknipt geweest- iemand een idee waar ik moet gaan (laten) zoeken...? garagist is al 1 dag bezig geweest, maar niks kunnen vinden (dus ook niet temperatuursensor, portierschakelaar enzo...)
- het hoofdprobleem is dus dat er helemaal geen spanning komt tot de gloeiers- ook het dashbordlampje van de voorverwarming gaat niet branden...
Relais? ...??
Help!!

808

Geplaatst door 808 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Controleer eerst het relai en de zekering onder de motorkap ( Volg de kabel van de gloeiers )

Met de bedrading kan een zoekplaatje worden, dat kunnen we niet van achter de pc zien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.