Volkswagen Golf: Golf 2 gtd `91 schokt

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: TD 59 KW

Hallo,

Ik rij een golf 2 GTD uit 1991 eentje met de SB motor (intercooler 59Kw). Ik heb reeds een nieuwe turbo geplaatst en de kop laten reviseren evenals de verstuivers en alle lagers en lagerschalen. Ook alle drie de motorsteunen zijn vervangen voor nieuwe.

Helaas blijft de auto bij lage toeren, net na het starten schokken, lijkend op het gaspedaal herhaaldelijk in en uit laten komen. Tevens heeft de motor bij koude start niet meer dan +/- 700 toeren, de toeren lopen op zodra de motor wat warmer wordt of overslaat op dynamo stroom.

Ook schokt de motor bij 1500 toeren tot ongeveer 2500 toeren, dit schokken wordt erger als ik met gelijke toeren en met variabele snelheden een bocht door ga en dan gas geef.

Ik heb de draagarmen en ophanging gecontroleerd op overmatige speling, dit is niet het geval.

Rara politiepet wat kan dit zijn!!????

Alvast bedankt voor de reacties

M.v.g. Arnauld

Bongo

Geplaatst door Bongo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ernst Tempel (0) PRO, 17 jaar geleden

had je dat probleem ook al voor de reparatie ?
en heb je de brandstofpomp ook afgesteld ?
zit de kruk-as bout wel goed vast ?

gr. E.Tempel

Bongo (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Ik had dit probleem ook al voor de reparatie, alleen niet zo erg als nu. Ik dacht aanvankelijk dat het hem ook in de versleten kop en verstuivers zou zitten. De dieselpomp is opgestuurd geweest naar een bedrijf in emmeloord voor controle en daar is gezegd dat hij voldoene opbrengst had.....

Ik mag aannemen dat bij de opbouw van de motor de monteur alles heeft nagelopen of het goed vast zit....

M.v.g. Arnauld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.