Volkswagen Golf: Golf 2 gti, stotteren (schokken) en heeft veel roet uitstoot

Bouwjaar: 1990

Ik heb een golf 2 gti met een pf motor en is uit 1990.

Heb sinds kort een probleem en kom er maar niet aan uit.

Als ik een vast toerental rijd begint hij ineens te schokken, als ik dan weer gas bij geef accelereerd hij gewoon en als ik dan weer een vast toerental houd begint hij weer te schokken.
Dit probleem komt niet altijd voor, maar wel steeds vaker.
Ook is de uitlaat zwart van de rook. Laatst begon hij stationair te stotteren en kwam er alleen maar zwarte rook uit de uitlaat. Hij verbruikt niet echt abnormaal meer bezine en olie blijft mooi op pijl.

Weet iemand wat dit kan zijn.
Gr Richard

richardarkes

Geplaatst door richardarkes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

hoe is de temperatuur? kan je tempsensorzyn

stefan84 (0), 18 jaar geleden

??

Monteuse (0), 17 jaar geleden

het is 1 van de tempsensors op de zijkant van de kop onder je ontsteking probleem is dat de automatische choke aan blijft staan

stefan84 (0), 17 jaar geleden

deze auto heeft geen automatische shook ! geen GTI tenminste!

Monteuse (0), 17 jaar geleden

koudstartversneller dan zoals je graag wilt maar dat is wel de oplossing. misschien noem jij het niet een choke maar mijn baas en ik wel omdat het wel dezelfde werking heeft.....

als er een temperatuur sensor kapot is blijft deze koudstart versneller aan staan waardoor de auto 3 of meer x benzine krijgt zelfde uitwerking als een choke dus!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.