Volkswagen Golf II : golf 2 start niet meer op bezine en loopt hoog toerig

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 cabrateur

goedendag mijn golf 2 loop hoog toerig als ik koppeling in en in de vrij staat mischien weet iemand wat het is ik heb vermoeden tot me elecrische gever kapot is maar die is moeilijk een vervangende te vinden.

het 2de probleem is me auto wil niet meer op bezine starten terwijl ik laats me bezinepomp nieuw erin heb gezet en relias van de bezinepomp heb vervangen. mischien weet iemand een oplossing voor dat probleem want op lpg heeft hij geen problemen alleen dat hoogtoerig lopen.
Alvast bedank voor de hulp

golffire&ice

Geplaatst door golffire&ice (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1900) PRO, 9 jaar geleden

Zou eerst eens controleren op valse lucht , de voetpakking onder de carburateur en het slangetje op het inlaatspruitstuk van af de rembekrachtiger zijn eerste verdachte , verder de kleine vacuumslangetjes.
En dan eerst zorgen dat hij op benzine goed start en loopt , voordat je iets met het lpg gebeuren kunt gaan doen .
Komt er benzine in de carburateur ? werkt je afsluiter Enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.