Volkswagen Golf II : Golf 2 stuur schud van links naar rechts

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo mijn stuur schud tijdens het rijden heel erg heen en weer. Kan het zijn dat de wielen uitgelijnt of gebalanceerd moeten worden? Of is het mischien iets met de lagers ofzo? Mvg michel

Correur112

Geplaatst door Correur112 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Bandenspanning contro.+event.gelijkzetten.Ook banden contro.op blazen of onregelmatig loopvlak.Auto opkrikken+wielen ronddraaien en velgen binnen+buiten contro.op beschadigingen.Aan welke snelheid gebeurt dit?

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

petje recht
balanceren
en 2 handjes aan t stuur

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

of 1 van de buitenste homokineetjes die niet lekker meer draaien......kan ook voor een flinke shake in het stuur zorgen..

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

fusee kogels
draagarm bevestiging

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

losse wielbouten...

Correur112 (0), 16 jaar geleden

hallo

mijn bandenspanning is goed en ook gelijk. de banden zijn gewoon rond dus geen vlakke kanten enzovoort. ook de velgen zijn niet beschadigt of iets dergelijks. en dit gebeurt gewoon bij elke snelheid. ook als ik 30 rijd. maar als ik tussen de 120 en 160 rijd dan is het wel minder dan bij een lagere snelheid. ook de wielbouten zitten allemaal vast. en Jerry CMP ook met 2 handjes aan het stuur trilt hij. maar aangezien ik nog niet echt weet wat fusee kogels zijn en waar deze zitten en datzelfde geld voor homokineetjes graag even een beetje uitleg hierover alvast bedankt.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

fussee kogels
de draaipunten onderaan de veerpoot op de draagarm waar je wiel stuurt
homo kineet is de koppeling in de rubberhoes op de aandrijfas li en re binnen en buiten

Correur112 (0), 16 jaar geleden

Oké bedankt voor de uitleg. Ik ga het vanmiddag even bekijken als het weer een beetje mee werkt tenminste.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

dit doen je homokineten aan de bakzijde die zijn hoogstwaarschijnlijk uitgedroog,even de asjes eronderuit halen en opnieuw vet erin doen.

Correur112 (0), 16 jaar geleden

Oké bedankt. Ik ga het vanmiddag Bekijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.