Volkswagen Golf II : Lampen aansluiten golf 2

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo ik heb tussen de 2 gewone lampen in nog 2 lampen zitten die niet zijn aangesloten maar die ik wel wil gaan aansluiten. Maar heeft iemand hier mischien ervaring mee? Moet ik ze op een aparte schakelaar aansluiten of moet ik ze bij het grote licht opzetten en zo ja hoe moet ik dit dan doen? Alle suggesties en adviezen zijn welkom. Mvg michel

Correur112

Geplaatst door Correur112 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Op originele stekkers zoeken naar stroomdraad grootlicht en massa.Eventueel SCOTSLOC van 3M gebruiken om draad bij te nijpen.Er bestonden vroeger vervalsetjes met originele stekkers voor die je gewoon moest op de lampen schuiven.Kan ook aangesloten worden met relais.

Correur112 (0), 16 jaar geleden

Ik heb het al opgelost. Toen ik de gril enzovoort ervoor weg haalde kwamen de originele draden al tevoorschijn. Dus heb even nieuwe draden aan de originele stekkers gedaan en klaar. Moet ze alleen nog even afstellen want ik schijn nou de lucht in. Maar bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.