Volkswagen GOLF CABR. 72 KW U9: Golf 3 1.6 trommelremmen maken heel.appart geluid

Motorcode: Aft

Ik heb reccent een golf 3 gekocht. En heb gemerkt dat de achterremmen wat minder remmen. Ik kon de handrem best ver omhoogtrekken dus besloot het plastic eraf te halen en de handrem kabel aan te spannen.

Ik kon maar heel weinig aanspannen en het remmen werd iets beter, maar toch niet helemaal goed. Ik merkte ook dat als ik reed ik een rommelend geluid hoorde van de trommels alsof er iets loszat.. maar zodra ik op de rem druk is het geluid weg..

(als de remmen op waren zou je juist geluid horen als je op de rempedaaldrukt?....

Kolf1

Geplaatst door Kolf1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Als de remvoering helemaal tot het metaal op is ja. Anders hoor je vermoed ik remvoering slijtsel dat rolt mee(remtrommel), Het beste is auto opkrikken en de remmen controleren/cq. vervangen door nieuwe en dan handrem afstellen.

jimvanmil (0), 6 jaar geleden

Even een setje blokjes met trommel indien deze al een aantal jaren erop zitten en aangezien het bouwjaar. Is altijd beter. Niet twijfelen of besparen. Is toch vaak een teken als er veel vervuiling in zit dat de blokken vrij ver op zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.