Volkswagen Golf: Golf 3 start niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, ik heb een probleem met mijn golf 3 hij wil de laatste tijd niet meer starten. Lampjes op dashboard gaan allemaal aan. De ene keer pakt hij de sleutel wel en de andere keer weer niet. Het moet aan het slot liggen, sleutels zijn al wel wat afgesleten. Het slot is er al eens uit geweest en opnieuw strak in elkaar gezet toen werkte hij een tijdje. Nu doet hij het niet meer, slot met tiereps aan elkaar gemaakt, werkte even. Nu dus niet meer men krijgt hem met geen mogelijkheid meer aan. Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen, nieuwe contact sloten? Of een nieuwe blok waar contactslot inzit?

Groeten

svensson

Geplaatst door svensson (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Lijkt op een defect contactblokje (achter het slot),je moet wel het slot zelf verwijderen om bij het contactblokje te komen.

svensson (0), 16 jaar geleden

[quote=ricky]Lijkt op een defect contactblokje (achter het slot),je moet wel het slot zelf verwijderen om bij het contactblokje te komen.[/quote]
Is zoiets makkelijk zelf te doen en wat kost zoiets ongeveer?

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Is opzich makkelijk zelf te doen,alleen heb je een trekker nodig om de bus van je stuurkollom te halen.
Contactblokje is max. €20 denk ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.