Volkswagen Golf: start problemen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hoi ik ben alex ,
mijn golf gt uit 1992 heeft start problemen, vooral als het nat en koud is geweest buiten. na lang doorzetten wilt het dan uiteindelijk lukken en begint dan behoorlijk te stotteren en te schokken. als ik dan probeer te starten ruikt de auto naar benzine .. als hij warm is start hij zonder problemen. ook doet mijn klokje voor de olie temperatuur het niet hoewel de boord-computer wel de temeratuur aangeeft.

ik heb alles zo goed mogelijk proberen te beschrijven en hoop dat iemand me kan helpen.

groetjes alex

alexgt

Geplaatst door alexgt (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

vervang de bougiekabels rotor en verdelerkap maar denk dat dit t probleem is kun je wel controleren start de auto kap los pak een plantenspuit of ruitenreiniger spuit dan maar eens over de bougiekabels heen als je motor dan beroerd begint te lopen weet je genoeg je ziet meestal bij de kabels dan ook wel vonkjes

gr.marco

lupko (0), 16 jaar geleden

hallo

ik heb ook een 1.8 benziene gehad. deze wilde ook niet meer starten alles vervangen maar later bleek dat het van de stalen koelwater leiding kwam deze was zodanig verroest dat hij doorsloeg. nieuwe op gezet en probleem verholpen.

alexgt (0), 16 jaar geleden

hallo,
bedankt voor de hulp , ik heb idd geprobeerd met het sproeien maar alles is oke . ik ga nu ook ff koelwater leiding controleren. in ieder geval bedankt voor het mee denken.

Audifreak763 (0) PRO, 16 jaar geleden

Even voor mijn begrip; wat heeft een koelwaterleiding met het starten te maken? I'm lost.

vw-hobby (0), 16 jaar geleden

Die tip van de plantenspuit vind ik wel een goede, bedankt heer poppenkast.

Roland

hennep (0), 16 jaar geleden

koelvloeistoftemperatuursensor vervangen deze geeft de verkeerde waarde's door en start dan niet of heel moeilijk

alexgt (0), 16 jaar geleden

bedankt voor het mee denken ,,, na een tijd van goed starten begint de ellende weer ,,, krijg nu van veel te horen dat het ook aan systeem druk kan liggen , vooral omdat je in de auto onverbrande benzine ruikt en als hij start behoorlijk schokt en start hij niet op alle cillinders na wat spelen metr gas slaan de anderen ook aan....... wat is de beste oplossing hier voor heb al nieuwe filter gehaald ,,,( nog niet vervangen ,,,, wil alles in een keer doen).....

gr alex

alexgt (0), 16 jaar geleden

bijna vergeten heb ook wel een best grappig maar ook af en toe lullig probleem ,,, claxon gaat af bij scherp sturen..
(dames lachen wel maar mijn vrouwtje niet )...

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Liefst motor stilleggen voor je de plantenspuit gebruikt.Daarna terug starten.
Koper slepertje achter stuurwiel losgekomen.Stuur demonteren en 3 platte vijsjes vastzetten.Ring op stuurwiel ook controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.