317 bezoekers online

Volkswagen Golf III : Golf 3 te royaal.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

Ik ben nieuw hier maar zou graag hulp willen om mijn auto weer rijklaar te krijgen.

Ik reed vanmorgen naar het werk en toen viel mijn auto uit en wou niet meer starten. Eenmaal weer thuis ben ik gaan zoeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Nu blijkt dat hij naar mijn mening teveel bezine krijgt en daardoor niet wil lopen.

Wanneer je hem op contact zet krijgt hij een beetje brandstof om te kunnen starten dat is normaal. Maar nu als ik wil starten blijft hij maar gooien met benzine. Nu is mijn vraag wat het kan zijn waardoor hij teveel benzine krijgt en hoe ik het kan verhelpen.

Mvg,

Michel

namrekka

Geplaatst door namrekka , lid sinds 9 jaar geleden

4 Reacties

Stanis, 9 jaar geleden

Heb je ook gecontroleerd of je een vonk hebt?
Trek er anders ff een bougiedop uit en kijk met een testbougie of je een duidelijke blauwe vonk hebt.
Pak de bougiekabel vast met een geisoleerde tang en maak massa op bijvoorbeeld het kleppendeksel. Laat iemand starten en kijk of je een vonk hebt.
Loop zo alle bougiedoppen af en je weet al iets meer.

Groeten Stanis

namrekka, 9 jaar geleden

Hallo stanis,

Ik heb al gekeken of er een goeie vonk was en dat was goed. Dat was al iets wat ik ook vermoede. Ik heb er ook 4 nieuwe bougies ingezet om er zeker van te zijn dat dat niet meer het probleem kon zijn.

Het probleem is dat mijn zuigers vol staan met benzine zodra ik hem wil starten waardoor hij verzuipt en niet wil starten. Daar ligt dus het probleem en daar zoek ik een oplossing voor.

Mvg,

Michel

namrekka, 9 jaar geleden

Ik heb ook al de stekker eruit getrokken die er voor zorgt dat je brandstof krijgt en als die er af is dan loopt de auto wel maar zodra die stekker er weer op gaat dan krijgt hij teveel benzine en slaat hij weer af.

namrekka, 9 jaar geleden

Is er niemand die er iets meer over weet of het zelf al heeft gehad?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.