Volkswagen Golf V: golf 5 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

Hallo,

Wij hebben al een tijd problemen met onze auto, er brandt op het dashboard een oranje indicator lampje dat aangeeft dat er een storing is in het uitlaatsysteem.
Ik heb met de zoekfunctie al het een en ander gevonden. Er wordt onder andere vermeld dat de katalysator of labdesonde wellicht kapot is. het heeft met de rookuitvoer gassen te maken.

De auto houd tijden het rijden ontzettend in. alsof je tijdens het rijden druk verliest. ( alsof je tijdens het rijden het gas los laat en weer verder gaat, met of zonder cruisecontrol) We hebben de auto meerdere malen uit laten lezen en elke keer komt er een andere storing naar boven. we hebben de luchtfilters laten vervangen de bobines allemaal, de benzinefilters, de bougies ,schone olie, nieuwe accu.
de auto rijd nog net zo zuinig als voorheen en gebruikt ook geen olie of koelvloeistof extra. Ik heb hierom de volgende vragen:

wat te doen?????

Jan227 er is nog geen 4 gas meting gedaan.
Volgende week wouden laten kijken of er iets lek is, de katalysator of zo.
Er zijn meerdere mensen met dezelfde klachten en dan is het toch vreemd dat de Volkswagen dealer het ook niet weet...
Elke keer de storing wissen heeft ons ook nergens gebracht, ben er nu echt klaar mee..

Groetjes Tanja

Tanja@#jasmijn

Geplaatst door Tanja@#jasmijn (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Wat was/waren of is de storing die er telkens inkomen? (het liefst foutcode of omschrijving) Dat kan je als het goed is bij de dealer opvragen want die slaan vaak de diagnoseprotocollen op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.