Volkswagen Golf V: Uitlezen VW Golf 1.6 FSI 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 FSI

Ik heb bij het uitlezen een tweetal foutmeldingen die betrekking hebben op de vóórste Lambda Sonde op een golf 5 1.6 FSI uit jaar 2004 met km stand 100.000:

http://postimage.org/image/e4znm2vev/

http://postimage.org/image/u7eq4bx0l/

Nu heb ik de foutmeldingen een tweetal keren laten resetten en kwam de melding weer terug op het dashboard. Omdat ik het resetten via een vriend heb laten doen bij een Opel dealer heb ik besloten om zelf een disgnosescanner aan te schaffen specifiek voor de Volkswagen:

VAG Diagnosescanner / Scantool RDT45

Nu komt de melding niet meer terug, ook niet na 300 KM al te hebben gereden. Nu in dubio, wel of niet de lambda sensor vervangen? Wachten totdat het lampje terug komt? Zal de Opel diagnosescanner, ze gaven aan dat het voor iedere auto geschikt is, toch e.e.a. niet goed resetten en de diagnosescanner van VW wel?

gerbenv

Geplaatst door gerbenv (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Gerben

Er loopt al een topic waaraan deze vraag gerelateerd is.

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

U kunt door posten in het al bestaande nog actuele topic.
Dit nieuwe topic komt hiermee te vervallen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.