Volkswagen Golf VI: Golf 6 1.4 tsi 2e versnelling problemen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 tsi

Hi,

Ik heb een tijdje een probleem met mijn golf 6 1.4 tsi. De 2e versnelling wilt niet altijd pakken en schraapt soms ipv soepel koppelen. Dit komt niet altijd voor, vooral bij snel optrekken en hard rijden. Nu en dan hoor je ook een 'bonk' bij het schakelen naar 2e versnelling. Wat zou dit kunnen zijn? Koppeling of juist de versnelling? Is hier iets af te stellen??

jmbosch

Geplaatst door jmbosch (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Als ik dit zo hoor dan zijn het gewoon de synchromeshringen van de 2e versnelling die slecht aan het worden zijn, cker gezien het alleen de 2e versnelling betreft. Komt vaker voor hoor en de bak moet hiervoor uit elkaar om te repareren. Gebruik de zoekfunctie maar eens want er is al vaker over gesproken hier op de site.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.