Volkswagen Golf Cabriolet 2001: golf cabrio rijd niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AWG, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

goedemorgen,

Sind een week in bezit van golf 3 cabrio en problemen.
Al vele dingen nagelopen en nu ben ik zover gekomen dat als ik de kabel van de dynamo af haal blijft de motor wel draaien ook als ik gas geef.. kabel er weer aan valt die stil met ongeveer 2000 toeren.

Dynamo al vervangen
Bobine bougies inclusief kabels, hallgever etc.

Ik weet het nu even niet meer, tips zijn welkom.

wouter90

Geplaatst door wouter90 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lange-frans (0), 2 jaar geleden

massa en plus goed op dynamo aangesloten .....heeft hij wel goed gelopen?

    Er zit alleen maar een plus draad die vervolgens naar de startmotor loopt en van daaruit door naar de plus pool van de accu.

    Hij heeft altijd goed gelopen. - wouter90 (0), 2 jaar geleden

Siem Bijman (115) PRO, 2 jaar geleden

Om mee te kunnen denken is een beter beeld van het probleem belangrijk Wouter, wat was de aanleiding? Auto valt sltil begrijp ik, maar start hij wel en slaat gelijk wer af of loopt helemaal niet. Leg het probleem iets duidelijker uit als dat kan.

    Mijn excuus, hij start prima blijft stationair lopen en geef je gas valt die stil. Maar ik vind het dus zo vreemd als ik de + kabel van de dynamo af haal blijft die wel lopen ook met gas geven. - wouter90 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.