Volkswagen Golf 1999: storing in het instrumenten paneel

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 150

Ik heb een storing in het instrumenten paneel in het rode display gedeelte in de midden, deze valt soms weg en licht dan heel zwak op is deze storing hier bekend ?

Kaneel 200

Geplaatst door Kaneel 200 , lid sinds 5 jaar geleden

13 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Begeeft het wel vaker op deze leeftijd , kun je laten maken bij bv. KMS in Apeldoorn.

Kaneel 200, 3 maanden geleden

BV. KMS in Apeldoorn gebeld zij vragen 200,- Euro voor deze storing pffff is er dan geen andere manier ?

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Dat valt inderdaad tegen .

Kaneel 200, 3 maanden geleden

Idd bak een met geld ...ik ga hem zelf open maken eens kijken of er wat te zien is dat deze storing veroorzaakt.

Kaneel 200, 3 maanden geleden

Daar zitten leds voor de verlichting op de printplaats zag ik elders op het forum, alleen het rode display gedeelte heeft deze storing van vaag branden de rest werkt normaal.

Kaneel 200, 3 maanden geleden

Ik zit al lang op dit forum. Het is wel jammer van dit forum dat er soms geheel geen reacties meer komen op een storing , en of zodra een storing is opgelost er ook niets meer gepost wordt over de e.v.t oplossing :(

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Sorry misschien dan het paneeltje los vervangen indien dit mogelijk is , anders een compleet paneel van de sloop , ik weet niet of bij jou de startonderbreker in de klok zit , zo ja gaat dat niet werken en je moet je km st. dan aan laten passen.

Kaneel 200, 3 maanden geleden

Thanks voor respons , De startonbreker zit bij deze auto in de ECU, dus ander paneel zou nog kunnen.

Kaneel 200, 3 maanden geleden

Ik weet even ook niet of een ander paneel zo over kunt zetten zonder inleren. deze V5 is uit 1999 de ECU is onlangs sleutelvrij gemaakt.

Kaneel 200, 3 maanden geleden

Ik ga morgen het andere km/u paneel vanuit een sloop Golf V5 monteren, eens kijken of dat ongestraft kan en of alles dan weer goed werk zoals de display storing waar het om ging :)

Kaneel 200, 2 maanden geleden

Het sloop km paneel gemonteerd onderdeelnummer kwam niet overeen, maar het werkt deels wel enkel lampje v/d sleutel bleef branden, omdat ik de ECU sleutelvrij hebt gemaakt en die klok had 300,50,000 gedraaid .Ik heb hem er weer uitgehaald en ben nu op zoek naar een paneel met gelijke onderdeel nummers ....maar tot op heden nog niet gevonden Repareren in Apeldoorn is mij te duur voor 200, 00 €

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

oke succes

bert klein PRO, 2 maanden geleden

Meestal printplaat, anders onderdelenlijn .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.