Volkswagen Golf II : golf II loopt slecht stationair (van hoge naar lage toeren)

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 GL

ik heb laatst een golf II gekocht, toen kwam het wel eens voor dat de motor slecht stationair liep, maar het word steeds erger, en nu is er bijna niet mee te rijden.. blijkbaar komt het vaak voor dat er zich een probleem voort doet in het gasklephuis door bijvoorbeeld lekke voetpakking van de carburateur naar het inlaatspruitstuk, dit heb ik gecontroleerd en is in orde..
verder zijn er geen lekkages of dergelijke te zien in de vaccuumleidingen of zo maar de klep van stationair regeling steeds vol open, en dicht, dit wisselt zich constant dus zorgt voor onregelmatig toerental.

heeft iemand een idee wat er dan mis mee is? want wil eventueel wel nieuw gasklep kopen maar moet ik wel weten dat het daaraan ligt en niet iets van het vaccuum systeem is..

als iemand suggesties heeft hoor ik het graag!

alvast bedankt, mvg nick prinsen

nickprinsen

Geplaatst door nickprinsen (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1660) PRO, 10 jaar geleden

Zit de slang van je rembekrachtiger op je inlaatspruitstuk ook goed vast en is deze niet gescheurd?
Vaak is valse lucht bij dit soort klachten toch het probleem.
carterventilatieslang ook niet defect of verstopt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.