Volkswagen Golf III: GOLF III geblokkeerd door Imobilyzer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

Na vervangen van battery start auto niet meer , slaat aan en valt onmiddelijk terug uit .Uitgelezen met VAG COM en geeft "geblokkeerd door Immobilyzer" zowel bij motor (01) als bij immobilyzer (25) als foutcode.
bij wissen komt die onmiddelijk terug. rare is dat ik niet in Instrument (17 ) geraak , vind deze controller niet .
Kan dit dat die geen instrument controller heeft als die een immobilyzer heeft? Hoe kunt ge dan opnieuw sleutels inleren? Of weet iemand hier een oplossing voor ?

Luc6672

Geplaatst door Luc6672 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 16 jaar geleden

Zit of bij 25 een immobiliser of bij 17. Heb je bij 17 geen controller, maar bij 25 wel, dan zit hij dus bij 25 en is dat dus logisch dat hij bij 17 niets vind.

Is wel vreemd dat dit bij vervangen van de akku gebeurt. Zijn wel alle verbindingen weer op de akku (polen) aangesloten? Dus niet per ongeluk een losse draad vergeten?

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

Ben je zeker dat het contactslot niet defekt is? Aan je contactslot zit een plastic bediening van de elektriciteit en die gaan wel vaker defekt. Heeft normaal niets met de sleutel te maken. In febi is het onderdeel nr. 18646

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

26650 is febi nr. voor Golf III denk ik. Heb verward met Golf IV

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.