Volkswagen Golf III : Golf III interieurverlichting werkt niet bij open deuren?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 55kw/75pk ABU

Hallo,

Normaal gesproken heb ik mijn interieurverlichting op de 'deurstand' staan, als ik de deur open deed had ik dus verlichting in het interieur. Had, want deze functie deed het van de ene op de andere dag niet meer. Ik dacht: lampje stuk. Maar als ik hem gewoon op de 'aan' stand zet doet hij het dus wel, dit lijkt mij dus geen geval van zekering vervangen. Is hier een logische verklaring voor te geven?

Alvast bedankt,

Robert.


Golf III 1.6 CL
55kw/75pk ABU motor
16 april 1994

robert_103

Geplaatst door robert_103 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

michielwehkamp (0), 13 jaar geleden

Robert als je goed kijkt dan zie je in de stijl waar de deur in valt in de buurt van de slotplaat een knopje met een rubberen dopje er op zitten. Druk deze eens een paar keer in grote kans dat je lamp nu weer gaat branden. Michiel..

robert_103 (0), 13 jaar geleden

Michiel,

Bedankt voor de tip maar dit had ik inderdaad al aan alle 2 de portierkanten geprobeert, zonder resultaat. Het is dan ook vreemd dat de verlichting het van de ene op de andere dag niet meer deed, bij geen van beide deuren. Rara...?

Gr. Robert.

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

Robert,

Heb je de schakelaar in de armatuur al gecontroleerd? Misschien door oxidatie een slecht contact.

suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.