Volkswagen Golf: Golf III \ Na inbouwen nieuwe radio en versterker/sub geen c

Bouwjaar: 1995

Beste iedereen,

Na het inbouwen van een nieuwe radio leek alles nog goed te zijn.
Klik mijn radio naar binnen en begin met mijn versterker/sub aan te sluiten. Nadat dit klaar was wilde in dit gaan testen.
Wat blijkt, mijn radio doet het niet meer.
Ben ik even wat rond gaan testen, kom ik tot de conclusie dat ik geen contact spanning meer heb. Heb me radio nu op continu spanning staan en loopt als een trein. Toch wil ik graag dat mijn contact spanning het weer gaat doen. Als ik een lopende moter heb met lichten aan en mijn deur open, gaat het zoemertje aan dat je je lichten vergeet. Deed hij voorheen niet omdat de contact spanning het wel deed.

Zekeringen heb ik al nagekeken.

Heeft iemand nog tips?

Groetjes

TomGreen

Geplaatst door TomGreen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

het zou kunnen.. dat er zich ergens in de buurt van de radio een zwevende zekering (dat noemt men zo) zich bevind..

paul,

TomGreen (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat het eerder in de buurt van het contact zou moeten zijn, aangezien mijn lichtaan zoemer ook af gaat. Dank voor de tip, ik zal eens gaan kijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.