Volkswagen Golf V: Golf V Radio valt uit

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: BAG

Ik heb een Golf V van 2005 en heb sinds de aanschaf een imitatie RNS 510 Radio. Deze heeft altijd goed gewerkt totdat de auto laatst aan de uitleesapparatuur heeft gehangen.

Sindsdien doet de radio niks meer of valt hij na exact 10 minuten uit en kun je hem ook niet meer aanzetten. Nu ben ik bij de VW Dealer geweest en die hebben de auto gechecked en daar is (volgens hun) niks mis mee. Ik ging er dus vanuit dat de radio kapot was en heb een simpele jvc radio met cd-speler ingebouwd maar ook deze geeft hetzelfde probleem.

Uitleesapparatuur geeft geen storing of blokkades aan en ook alle bekabeling is in orde.

Wie o wie kan me helpen want zelfs de VW Dealer weet het niet.

Jasper1983

Geplaatst door Jasper1983 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Bedoel je dat de complete radio uitvalt of alleen de ontvangst? (dus radio staat nog aan). Is die JVC ook een dubbel din radio? (net zo groot als de 510).
Je zegt dat je hem niet meer aan kunt zetten op dat moment maar hoe of op wat voor manier gaat hij wel weer werken?
Als het een simpele radio/cd speler is (dus werkt niet op can-bus) en die valt ook uit dan ligt het niet aan de radio's maar ligt het aan de auto/bedrading of de aansturing hiervan bv contactslot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.