Volkswagen Polo: help wie heeft raad,auto start soms slecht polo 1,4 16v

Bouwjaar: 2001

volgende storingscodes uitgelezen verstuivers01249 01250 01251 01252 kortsluiting met massa van de verstuivers.alles al gereinigd gasklephuis,inlaatspruitstuk sensor enz...wie heeft de oplossing? verder loopt de auto goed..

zundappgek12406

Geplaatst door zundappgek12406 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

16 Reacties

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

vooral als je een kilometer hebt gereden,even naar de bakker en als je hem dan weer start,slaat deze moeilijk aan start wel snel rond....probleem treed niet altijd op eenmaal in de zoveeltijd

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

typisch!!!!!!!!!!!!!!!!! Hier kun je vanalles veranderen : relais benzinepomp, bobijn, module, niks helpt. Geeft hij geen foutcode met de hallgever (G40)?

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo jan verder geeft deze auto geen foutcodes,loopt verder ook als een trein,heb er ook een zwaar hoofd in dit problleem snel op te lossen......

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Brandstofrelais probleem? Als er geen stroom is denkt de ECU dat alle injectors aan massa liggen. Zou alleen kunnen indien er geen pull-up weerstand in de ECU zit. Als er wel een pull-up is krijgt deze misschien geen spanning. Kontroleer stekker van de ECU op corrosie.

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

dankjewel oldford voor deze tip, zal morgen eerst even een andere relais erin gaan zetten,en kijken of de stekker van de ecu niet verroest is.....kan dus ook nog zijn dat de brandstofpomp niet goed werkt?zit bij deze auto ook nog een extra opvoerpompje in de tank ???..

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

vandaag nieuw relais geplaatst geen resultaat,stekker van de ecu gecheckt,ook prima..wie weet waar ik nog meer na kan kijken....

hofman (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kan natuurlijk meten op je brandstofpomprelais of die wel aangestuurd word,verder geeft het elec.deel van het contactslot nog weleens de geest.

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

van alles vervangen zonder resultaat,auto loopt verders goed,meestal treed deze storing op na het stilzetten,even bij de bakker brood halen na 500 meter en dan moeilijk aanslaan ,koudstart is verder goed

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Na het wissen van de foutkodes, komt deze dan steeds weer terug?Misschien toch de temp.sensor?Zou die toch eens vervangen.Kost weinig en geeft niet altijd een foutmelding.

h1260h (0), 17 jaar geleden

goede middag heb een vraag aan u heb u het probleem al gevond / van de polo die slecht start??.ik heb het zelfde probleem als u polo heb u het al gevond ? zou graag van u willen horen wat u vervangen heb groetjes hans

Garage_LUX (0) PRO, 17 jaar geleden

meet eens compressie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deze motoren hebben ontzettend last van niet afsluitende kleppen door extreme vervuiling als gevolg van b.v EGR
Hoe is het gasklephuis? Vuil

ROELOF62 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hebben julie al eens aan de sleutelherkenning gedacht? ik heb een klant met de zelfde symtonen en die had de spoel in het contackt slot stuk. succes

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

Toerentalsensor wil ook nog wel eens raar doen we hebben er al een paar gehad en ook vanalles vervangen en als laatst het toerental sensor en daarna niks geen problemen meer.


Groet Thijs

michel7743 (0), 17 jaar geleden

waarschijnlijk vervang je eerst toerentalsensor en kom je later uit op een gasklep meedere malen mee gemaakt

maurice7553 (0) PRO, 17 jaar geleden

als ik de storing zo zie zeg ik de massa eens controlern en wat al eerder gezecht werd het brandstofpomp relaiys

johndoornbosch (0) PRO, 17 jaar geleden

is of was het een lpg auto?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.