Volkswagen Polo: Plots verhogent vermogen - soms geen vermogen Diesel

Bouwjaar: 1998

Goeie dag,
We hebben hier een client met een Vw Polo met classieke 1.9D motor (resonantiekamer bovenop klepdeksel en luchtfilter rechts onder vooraan wagen) De klant klaagt dat meestal bij het rijden op autosnelweg ze aan constante snelheid plots priecies een duw in de rug krijgt en de wagen vanzelf versnelt. (carterverluchting ?) Vandaag kwam diezelfde klant met de melding dat hij nu soms ook weinig vermogen teweeg brengt, ze moest enorm veel gas geven om op snelheid te raken. (koppeling is goed) Iemand een idee ? We hebben dat resonantiebakje bovenop klepdeksel afgenomen en dat staat zeer behoorlijk vettig in olie. Wat is jullie ervaring aub ?

stevendochy

Geplaatst door stevendochy (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

kat verstopt

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de kat goed is: Brandstoffilter verstopt, of pomp defect. Het komt wel eens voor dat de stopklep nouwelijks open gaat, draai deze er eens uit en check hem op gangbaarheid.

mark7256 (0) PRO, 18 jaar geleden

luchtmassameter kappot als hij die heeft??? heb het al een aantal malen gehad met een golf en passat diesel

stevendochy (0) PRO, 18 jaar geleden

Neen de wagen geeft geen luchtmassameter, het is nog geen SDI ook geen TDI

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.