Volkswagen Passat: Het niet werken van de remmen.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: AFN

Heb hier een passat tdi waarvan de rembekrachtiging het af en toe niet doet,het pedaal voelt dan erg hard aan en moet zeer hard trappen voordat hij een beetje remt.
Mijn vraag is komt het vaker voor bij dit type passat en is het de bekrachtiger wie kapot gaat of is het de vacuumpomp wie kapot is,of is er iets anders misschien niet goed?
Alvast bedankt voor uw reactie.

peteryouri

Geplaatst door peteryouri (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Moet zeggen dat de vacuumpomp niet vaak stuk gaat,eerder de rembekrachtiger zelf,controleer wel het vacuumslangetje.
Controleer ook de waterbak of die niet verstopt is,staat dan soms vol met water en het loopt dan na een tijdje toch in de rembekrachtiger.

Ricky,

u-l-f-t (0), 17 jaar geleden

hoi peter is het vacuum slangetje heel? dat wil zeggen dat het nog wel eens voorkomt dat die scheuren met name bij het begin mvg Gerrit

Rob9915 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zeer waarschijnlijk de rembekrachtiger stuk door water in de defrosterbak, haal even de vacuumleiding los en kijk in de rembekrachtiger, als je roest ziet weet je genoeg..

peteryouri (0) PRO, 17 jaar geleden

Bij deze wil ik iedereen alvast bedanken voor hun reactie krijg de auto morgen dus ik zal er even goed na kijken.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

ben benieuwd waar je probleem nu lag ?

Stefan

126 (0) PRO, 17 jaar geleden

denk aan het klepje in de vacuum leiding

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.