Volkswagen New Beetle: Hikkende/stotterende motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Enkele weken geleden heeft de auto bij de dealer o.a. nieuwe bougies gekregen. Sindsdien, tijdens het accelereren een lichte 'schok/hik/stotter'. Niet altijd. Nu inmiddels een aantal keren achter elkaar het schokken/hikken/stotteren. Motor start goed, stationair prima/genoeg power. Als ik terug ga naar de dealer weet ik dat er vanalles wordt vervangen en uren wordt gekeken wat het kan zijn. Ga zeker niet terug naar de dealer. Denk zelf aan de LMM. (lambdasonde is al vervangen). Kan ook zijn dat slangetjes niet goed terug gezet zijn. Waar zitten die?? Thanx voor je reactie.

NBproblemcar

Geplaatst door NBproblemcar (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

NBproblemcar

In dit geval begin je altijd met het uitlezen van de software. Je kunt natuurlijk de dealer verwijten dat men alles gaat vervangen en er uren gekeken wordt.
Indien je zelf niet weet waar het probleem zich bevind overkomt je het zelf ook dat er delen nutteloos zullen worden vervangen.

Uitlezen= een zoekrichting.

Gr. paul

NBproblemcar (0), 12 jaar geleden

Het voordeel van dit forum is dat er veel praktijkervaring is met storingen aan auto's. Daar doe ik een beroep op. Wellicht heb ik dan de pech een zeer slechte dealer te hebben; het is voor mij een feit dat ze het gewoon niet weten. Daarbij; kijk op dit forum (ook bij de professionele) en dan blijkt vaak genoeg dat het uitlezen niets oplevert!

Grtz. NBproblemcar

NBproblemcar (0), 12 jaar geleden

Injectorenreiniger en tanken bij een bekend merk heeft er voor gezorgd dat het verschijnsel bijna geheel is verdwenen. Of is dat toeval?

Grtz. NB

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.