Volkswagen golf 2: hoe vervang ik de contacct

Bouwjaar: 1989

ben de sluetels kwijt vd golf 2,ik heb nu de stuur los en de pinker hendel en de hendel van ruitenwissers te bedienen,nu zit ik vast omdat ik een lager zie en nie weet hoe ik verder moet?alvast bedankt voor de reacties....

Salih Actos Power

Geplaatst door Salih Actos Power (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Je wilt nu alle sloten en ook het contactslot vervangen?
Het lijkt me goedkoper om een nieuwe sleutel te bestellen bij de VW dealer.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, salih



met het nummer ( deurslot ) daarmee kun je een nieuwe sleutel bij de dealer bestellen.


paul,

Salih Actos Power (0), 19 jaar geleden

spijtig dan,ik had al van de auto kerkhof een contact gehaald ma zat vast met het vervangen maar nu heb ik het wel gedemonteerd gekregen,MAAR nu blijkt dat ze mij een ander model contact hebben meegegoven,heb 40 euros moeten betalen,sluetel bestellen had ik niet aan kunnen denke :(

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, salih



zo zie je maar weer!! ook geduld kan je geld besparen!!



paul,

bassie967 (0), 18 jaar geleden

Hellow salih, ik heb hetzelfde probleem als jij gehad hebt met je contactslot. ik zit ook evenver als jij kwa demonteren, alleen da slot wilt der ni af, en ik heb nu een beetje schrik met die lagers dat ik iets zou kapot doen. alvast bedankt voor mijn reactie door te nemen.

grtz bassie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.