Volkswagen Golf: verwarming

Bouwjaar: 1986

Mijn Golf 2 1.8 GTS heeft een nieuwe modificatie van de verwarming. Hij blaast gewoon warme lucht. Als de tempratuurmeter meer naar rechts gaat blaast hij koude lucht totdat de meter weer terug gaat naar het midden dan komt er weer warme lucht uit.Wat kan het nu zijn. De verwarmingsradiator is 2jaar geleden vervangen. Is er erbgens een verwarmingselement die dichtslaat als hij warm wordt?

Of de modificatie eraf halen en doorblazen? Wie weet raadt?

vw-hobby

Geplaatst door vw-hobby (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ernst Tempel (0) PRO, 19 jaar geleden

meestal ligt dat aan de kachel thermostaat die er later tussen gekomen is , of hij is stuk of je motor word te warm dan gaat hij ook dicht.

succes.gr.E.Tempel

vw-hobby (0), 19 jaar geleden

Waar zit de kachelthermostaat?, dus als ik deze vervang zou het probleem verholpen moeten zijn.

Gr, Roland

Ernst Tempel (0) PRO, 19 jaar geleden

in de kachelslang van de motor naar de kachel onder de motorkap,als je er voor staat de rechter slang,het is een aluminium geval met drie aansluitingen.

suecces.gr.E.Tempel

thecobra11315 (0), 19 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem, maar dat aluminium geval is bij mij gewoon hol vanbinnen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.