Volkswagen Golf V: houd in

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

hallo,

Mijn VW golf 5 houd sinds een tijdje in. Tijdens het optrekken merk je dat hij ineens niet meer door trekt. Meestal pakt hij het naar een paar seconden weer gewoon op. Af en toe blijft hij inhouden tot dat je hem uit zet en weer opnieuw start. dat trekt hij ook gelijk weer normaal op. ook haalt hij dan niet zijn topsnelheid. Ook begint het lampje van het motor management te branden naar een tijdje. Heb hem uitlaten lezen door de VW dealer. die wisten bijna zeker dat het de hogedrukpomp was. die laten vervangen maar hij is nog steeds het zelfde. Morgen gaat hij weer naar de dealer maar ben benieuwd of iemand dit ook heeft gehad of dat iemand een oplossing heeft.

mvg Luuc

luucd

Geplaatst door luucd (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.