Volkswagen Golf 2016: info vw golf VII

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine

Ik zou graag een alarm plaatsen in mijn golf VII . De alarmmodule moet een positief of negatief signaal krijgen van de 5 deuren + motorkap . Bij de motorkap kan ik een massacontact plaatsen maar bij de deuren zou dit eenvoudiger zijn als ik ergens kan aftakken .
Waar kan ik op een eenvoudige manier de impuls opvangen ergens in de bedrading van de wagen .
Ik ben in bezit van het volledige elektrisch schema (elsawin) van de golf VII .
Bedankt voor info !

vwgti

Geplaatst door vwgti (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

Om een hoop ellende en storingen te voorkomen kan ik je enkel adviseren om een origineel, pasklaar set te monteren en dat is voorbereid voor dit type auto.
Even zomaar een universeel set monteren dat accepteert het boardnet niet....

Gr. paul

vwgti (0), 6 jaar geleden

Dag Paul ,
Er is nu al een origineel alarm aanwezig maar ik zou er nog een bijkomend alarm bijplaatsen .
Bij mijn VW Golf IV GTI (5 deurs) heb ik ook een bijkomend alarm geplaatst , maar met afzonderlijke deurcontacten in de deurstijlen .
Dit zou ook mogelijk zijn in de Golf VII (deurcontacten bijplaatsen ) maar indien het via het boardnet zou gaan moet ik niet boren en is het makkelijker te monteren .
Gr. van een gti-fan .

ferdinand (0), 6 jaar geleden

Wat wil je hiermee bereiken.Meer lawaai. Mensen reageren niet of nauwelijks op dit soort alarmen.Een trackingsysteem e.d. is een betere optie bij diefstal.
Ferry

vwgti (0), 6 jaar geleden

bijkomend alarm geplaatst !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.