Volkswagen Passat: inhouden tdi 74kw pompverstuiver

Bouwjaar: 2002

Hoi allemaal, deze passat houdt in(stoterig) bij optrekken, al een nw. luchtmassamtr geprobeerd maar dat helpt niets.het betreft hier een AVB-Motor

roelof10199

Geplaatst door roelof10199 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


pompverstuivers maar eens uit lezen. deze gaan wel eens stuk.



paul,

erik2819 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb wel eens meegemaakt dat de opvoerpomp in de tank niet werkte en die auto hield ook in bij (stevig)optrekken.
Je kunt de brandstofdruk meten bij de hogedrukpomp achter op de
cilinderkop(imbusboutje),en volgens mij moet deze +/- 7 bar bedragen.(maar een pompverstuiver is inderdaad ook mogelijk)

Muppet (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je het brandstoffilter al vervangen? Ik heb hetzelfde probleem gehad met een 130pk TDI. Vooral bij voluit optrekken van onderuit. Na lang zoeken en meten en allerlei data met de Autodiagnos uitgelezen en vergeleken te hebben bleek het filter (+/- 60.000km gelopen) gewoon de boosdoender te zijn. Ik heb ook van een voorval gehoord dat bij 100.000km een nok van de nokkenas ingesleten was door gebruik van verkeerde olie.

roelof10199 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi, sorry voor de laate reactie, maar een nieuw brandstof doet wonderen . hij rijd weer goed.(km. stand ongeveer 65.000,eerste filter zat er nog op)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.