Volkswagen GOLF GL 85 KW: inhouden/stoten bij het rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: apk, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 85

even het volgende ik heb in me golf 4 2.0 een andere motor in gebouwd,maar nu ik deze klaar heb komen er een aantal problemen naar boven,het begon eerst met dat de remlichten het niet deeden,oorzaak bleek geen stoom te staan op de bedraadingheb deze als nood doorverbonden naar zekeringskast,probleem 2 het lampje van de airbag blijft branden,heb nog geen oplossing hier voor,probleem 3 de motor loopt ligt onregelmaatig stadtoinair en houd in onder het rijden stoot behoorlijk,wie kan me helpen.de volgende spullen zijn vernieuwd.

nieuwe koppeling
nieuwe dis set
nieuwe olie+oliefilter
nieuwe luchtfilter
nieuwe koelvloeistof+nieuwe radiator
nieuwe deurslot bestuurders zijde

Diego2014

Geplaatst door Diego2014 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Hallo, zou hem eerst laten uitlezen,het gehele systeem,het airbag lampje gaat sowieso niet vanzelf uit bij vag modellen.
voor het slecht lopen van de motor,controleer de bougiekabels op overslag (met een plantenspuit en water) kabels worden nogal eens beschadigd doordat ze zo moeilijk toegangkelijk zijn.
Ook het bobine blok geeft weleens problemen voor wat betreft vonk oververslag.

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Distributie op tijd..?

Diego2014 (0), 6 jaar geleden

bedankt voor deantwoorden

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Oke, is het al opgelost dan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.