Volkswagen golf 2 1.8: inlaatverwarming

Bouwjaar: 1990

achter op het inlaatspruitstuk van mijn golf 2 madison 1.8 inj.zit een rode dikke draad die naar de onderkant van het inlaatspruitstuk gaat, er staat constant stroom op want hij heeft al 2 keer mijn accu leeggetrokken .
mijn vraag ,waar dient dit voor en hoe schakel je het uit zodat ik de stroomdraad weer vast kan maken

ton11585

Geplaatst door ton11585 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

is de electrische voorverwarming van het spruitstuk, wordt geschakeld middels een relais en een temperatuursonde (de rode) Wat wel typisch is dat deze handel via het contact hoort te werken, en dus nooit je accu leeg kan trekken. Weet je wel zeker dat dat hierdoor komt??

ton11585 (0), 20 jaar geleden

harry
ik weet zeker dat mijn accu hierdoor leegraakt want ik heb de draad losgehaald en dat probleem is nu opgelost.
maar bedankt voor de tip ik zal kijken of dat relais nog werkt
groeten ton

D.K.CARS1858 (0) PRO, 19 jaar geleden

inderdaad je zal merken dat de relais nu en dan blijft plakken die relais is gestuurt door een temp.contact en als ook je sleutel contact en op de contact blijft er spanning zitten zodus bij blijven plakken en met contact af trekt hij je batterij in een kort tijd leeg.Beter gelijk vervangen door een nieuwe wand het is iets dat veel voorkomt.
Kurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.