Volkswagen Golf: Inleren nieuwe sleutels met Vagcom Golf III tdi

Bouwjaar: 1995

Ik heb bij de VW-dealer een nieuw contactslot en twee nieuwe sleutels besteld. De auto, golf III tdi 90 pk, is uitgevoerd met een startonderbreker. Bestaat de mogelijkheid om deze sleutels eenvoudig te programmeren? Of is dit ook nog steeds mogelijk met Vagcom. Ik weet dat de SKC niet meer afgegeven wordt, maar ik heb deze vorig jaar een keer eerder gekregen voor het inleren van de inspuitcomputer. Is deze code meerdere malen te gebruiken. Wie kan me hiermee helpen?

Don2347

Geplaatst door Don2347 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

als ik me niet vergis is de code maar 'beperkt houdbaar'.
je zal dan dus waarschijnlijk een nieuwe code op moeten vragen...

en zover ik weet kan dat wel nogsteeds met de vagcom.

alvast veel sleutelsuc6

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

zit normaal een zwart label bij met een 4 cijferig code.

Don2347 (0), 18 jaar geleden

De 4-cijferige code heb ik niet. Tegenwoordig zijn dit ook 7-cijferige codes.
Als er met Vagcom in te loggen is, hoe weet de computer van de auto dan de 'houdbaarheid'? De code is namelijk door de fabriek afgegeven en een registratie staat naar mijn idee los van de auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.