Volkswagen Passat: Instrumentenpaneel verlichting

Bouwjaar: 1997

Ik heb een Passat maar met groene instrumenten verlichting, dit is inmiddels mijn tweede passat. De vorige had blauwe verlichting, is gewoon veel mooier. Nu is mijn vraag kan ik op geen enkel manier dat groene omzetten in een blauwe. Via de dealer lukt niet, want de instrumentenpanelen worden op chassisnummer besteld, dus krijg ik weer een groene.

Is de sloop een optie kan ik een teller van een 1.6 in een 1.8 doen of moet ik perse dezelfde motor hebben?

ismail

Geplaatst door ismail (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Pas op met het verwisselen van het kombiinstrument (KI). Bij veel (jonge) volkswagens zit een deel van de electronica, onder andere de startblokkering, in het KI. Als dat het geval is moet je minimaal alle sleutels opnieuw programmeren.

ismail (0), 19 jaar geleden

Je hebt gelijk, maar zou ik de sleutel niet zelf kunnen programmeren. Zo niet dan heeft het niet echt veel nut. Dan kan ik dus niet wegrijden met een vervangen KI

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.