Volkswagen Polo 2019: Interieur verlichting werkt niet

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hallo dames en heren,

Ik ben bezit van een VW polo bj 2019.
Mijn interieur verlichting werkt momenteel niet, geen foutcodes aanwezig.
Als er een random foutmelding komt en als ik dit wis met mijn obd 2 stekker dan werkt mijn verlichting wel tot dat ik mijn auto uit zet en opslot doe.

Hebben jullie hier ervaring mee of weten jullie waar alle bekabeling heengaan? Ik ben van plan om alle kabels een voor een aan te sluiten en te kijken of er een sluiting ergens zit maar als jullie een beter advies hebben hoor ik het graag!!

Alvast bedankt voor jullie tijd en advies!

Groet,
Martin

Martinnn.

Geplaatst door Martinnn. , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Staat de schakelaar in de juiste stand ?

    U bedoelt aan uit of als deuren open zijn dat die dan aan moet gaan? Ja want normaal gesproken brand er een achtergrondverlichting in het rood. Net als raambedieningsknopjes als ik lampen aan zet branden die ook rood. Knop van mijn panoramadag brand wel rood maar andere knopjes eromheen niet (lamp links lamp rechts) Mijn make-up verlichting bij m'n spiegels en bagage verlichting werken ook niet dit ben ik vergeten te melden - Martinnn., 5 maanden geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Wat is die random melding die je wist ? want zo random lijkt hij mij niet.

    Als ik uit niets uitlees krijg ik geen foutmeldingen, Als ik een zekering uithaal van airco of iets anders en vervolgens uitlees krijg ik foutmelding van airco en voor dat ik dit reset zet ik mijn zekering weer in. En zodra ik reset auto uitzet en vervolgens aan gaan mijn lampen aan. - Martinnn., 5 maanden geleden
    Bedankt voor je reacties btw - Martinnn., 5 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.