Volkswagen Transporter: kachel blijft warm

Bouwjaar: 1999

De kachel blijft altijd warme lucht geven. vooral als we boven de 100 rijden blaast hij ontzettend veel hete lucht naar binnen. Ik heb de kachelklep in het watercircuit al vervangen maar volgens mij was dit niet het probleem. Hoe kom ik van dit probleem af.

abjohan

Geplaatst door abjohan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

heb je de kachel kraan al van de kabel los gemaakt en met de hand dicht gezet en gecontroleerd of hij dan ook warm wordt.
het gebeurt nogal eens dat de bedieningskabel niet goed werkt controleer dat ook eens ; dus als je hem op koud zet hij ook geheel in die positie staat.

groetjes jan.

abjohan (0), 16 jaar geleden

Ikheb de kachelkraan ook al met de hand helemaal dichtgedrukt maar dit helpt niet. Des te harder ik rijdt, des te heter wordt de kachel.

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

kunnen volgens mij maar 3 dingen zijn 1 kabel is niet goed afgesteld waardoor kachelkraan niet goed tegen zijn blokkeer nokje aanligt 2 kachel kraan die je hebt gehad is kapot 3 je hebt de kachel kraan verkeerd om gemonteerd en echt waar sommige krijgen dit voor elkaar

abjohan (0), 16 jaar geleden

optie 1 en 3 zijn uitgesloten, optie 2 zou mogelijk zijn maar kort geleden heb ik de kraan vervangen. zijn er echt niet meer mogelijkheden waardoor de kachel warm wordt, bv als het systeem zijn warmte niet kwijt kan?

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

nope je kachel kraan sluit je warmte toevoer naar de kachel af doet ie dit niet goed dan blijft ie warme lucht blazen als ie al een millimeter van zijn blokkeer nokje af blijft staan heb je de poppen al aan het dansen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.