Volkswagen Caravelle: vw caravelle 2500 tdi

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Hallo, ik heb hier een VW CARAVELLE van bwj 2000 , een 2500 ti met 102 pk , hoe krijg ik hier de servicelampje van uitgedaan als ik de contact van de wagen aanzet , alvast bedankt

Enzoo

Geplaatst door Enzoo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

nrap (0) PRO, 16 jaar geleden

Rechter knop van je klokkenpaneel ingedrukt houden contact aan zetten als het goed is blijft er nu service staan, nu draai je de linker knop naar rechts tot service verdwijnt. Kunnen ook andere combinaties zijn soms moet je de rechter knop na het contact aan zetten, ongeveer 10 sec vasthouden tot service verdwijnt. enz...

Potlood (0), 16 jaar geleden

Enzoo,

Als het goed is staat dit in het instructie boekje. het is idd een combinatie van knopjes drukken en met contact spelen exact weet ik het ook niet. Misschien Paul??

Groetjes,

harrie

Enzoo (0), 16 jaar geleden

alvast bedankt , kga het proberen.......groetjes

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

knopje rechts inhouden, auto op het contact draaien, nu verschijnt het woord ''SERVICE'' vervolgens rechterknopje loslaten. draait vervolgens het linkerknopje naar rechts, zet vervolgens de auto weer van het contact.

paul,

Enzoo (0), 16 jaar geleden

bedankt allemaal,het is in orde,tot de volgende keer , groetjes.......Enzo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.