Volkswagen Transporter: gloeit niet voor: start niet

Bouwjaar: 1999, Motorcode: 2.5

Transporter gloeit van de een op de andere dag niet meer voor. vorig jaar nog heb ik relais 109 vernieuwd en die heb ik schooon gemaakt en de pootjes ingespoten.. zekeringen lijken allemaal goed. wat nou?
groeten Bas

bas uit ierland

Geplaatst door bas uit ierland (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

bas eerst het storinggeheugen laten uitlezen.

groetjes jan.

bas uit ierland (0), 16 jaar geleden

storings geheugen uitlezen??

groeten Bas

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je ook die grote zekering net naast de accu gecontroleerd met de rood witte draad dit is de hoofd zekering van je gloeibougies. wat je ook nog kan proberen is de stekker lostrekken van de 2 polige temperatuursensor in de flens voor op het blok. Als hij dan wel gaat gloeien is of deze temp sensor defect of het is gewoon weg te warm de auto zal dan ook niet gaan gloeien. Nou is mijn ervaring dat als je pomp goed staat de gloeibougies nou niet bepaald een levensbedreigend euvel is hij zal dan gewoon aanslaan zelfs met koud weer

bas uit ierland (0), 16 jaar geleden

Bedankt patrick,

Ik ga het even bekijken, het gekke is dat ie soms wel goed start . maar als ie niet lijkt voor te gloeien dan kan ik em er inderdaad met veel moeite wel doorheen starten of van een heuveltje af laten rijden( die hebben we hier in ierland namelijk wel!)
Bas

bas uit ierland (0), 16 jaar geleden

Weet je wat het was....??? de hele zekeringkast, die binnen zit was verroest van binnen! hele ding vervangen, totale rekening €450 ..

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

bas dat komt niet van zelf mijn advies controleer de voorruit op lekkage want als die lekt loopt het zo de zekering kast in en heb je straks weer het zelfde probleem.
het lekke ontstaat vaak na het vervangen van de voor ruit als deze niet goed gelijmd is.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.