Volkswagen Bora 2003: Kachel wordt niet warm

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Mijn kachel wordt niet warm. Climatronic geeft geen storingen. Slangen van de kachel worden wel warm. Temperatuur motor netjes op 90⁰.

garlic1956

Geplaatst door garlic1956 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Waarschijnlijk werkt de kachelklep niet voor warm koud , of de interieursensor is defect, vervuild , uitlezen geeft antwoorden.

garlic1956 (0), 2 jaar geleden

Bedankt voor meedenken. Climatronic uitgelezen en die geeft geen fouten meer. 1e keer gaf hij 4FA volgens mij aan. Dat is mechanische probleem en na reset 444. Dat is geen fout. Ik ga de sensor schoonblazen/zuigen. Als ik warm en koud schakel, dat zie je de kleppen bewegen.... Ga er zometeen weer verder mee.

check

Beste antwoord, geplaatst door garlic1956 (0), 2 jaar geleden

Alles bleek schoon en alle kleppen werkten. Toen kon het nog maar één ding zijn: LUCHT ! en dat was het dus. Na veel gehannes kachelradiateur ontlucht en hoppa warm !

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Hoe komt die lucht er in dan , heb je resent de koelvloeistof er uit gehad ?

garlic1956 (0), 2 jaar geleden

Ja klopt er was een pijpje afgebroken. Nieuw stuk opgezet. Daarna was het me niet echt opgevallen dat de verwarming het niet meer deed, tot de afgelopen dagen...

kaleido 1 (990) PRO, 2 jaar geleden

Oké was dus te herleiden, alvast prettige feestdagen.

garlic1956 (0), 2 jaar geleden

Dank je wel voor je reacties ! Ik was wel heel erg blij vanmorgen, dat hij het weer deed.... Fijne feestdagen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.