Volkswagen Bora 2003: Kachel wordt niet warm

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Mijn kachel wordt niet warm. Climatronic geeft geen storingen. Slangen van de kachel worden wel warm. Temperatuur motor netjes op 90⁰.

garlic1956

Geplaatst door garlic1956 , lid sinds 7 maanden geleden

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Waarschijnlijk werkt de kachelklep niet voor warm koud , of de interieursensor is defect, vervuild , uitlezen geeft antwoorden.

garlic1956, 7 maanden geleden

Bedankt voor meedenken. Climatronic uitgelezen en die geeft geen fouten meer. 1e keer gaf hij 4FA volgens mij aan. Dat is mechanische probleem en na reset 444. Dat is geen fout. Ik ga de sensor schoonblazen/zuigen. Als ik warm en koud schakel, dat zie je de kleppen bewegen.... Ga er zometeen weer verder mee.

check

Beste antwoord, geplaatst door garlic1956, 7 maanden geleden

Alles bleek schoon en alle kleppen werkten. Toen kon het nog maar één ding zijn: LUCHT ! en dat was het dus. Na veel gehannes kachelradiateur ontlucht en hoppa warm !

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Hoe komt die lucht er in dan , heb je resent de koelvloeistof er uit gehad ?

garlic1956, 7 maanden geleden

Ja klopt er was een pijpje afgebroken. Nieuw stuk opgezet. Daarna was het me niet echt opgevallen dat de verwarming het niet meer deed, tot de afgelopen dagen...

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Oké was dus te herleiden, alvast prettige feestdagen.

garlic1956, 7 maanden geleden

Dank je wel voor je reacties ! Ik was wel heel erg blij vanmorgen, dat hij het weer deed.... Fijne feestdagen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.