Volkswagen Bora 2002: Oil pressure stop engine

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AZJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo ik had al een tijdje last van als ik de auto starte hij aangaf dat de oliedruk niet goed was, maar verder geen motorlampje of olielampje aan(dacht sensor kapot). Nu heb ik dus voor de zekerheid maar de oliedruksensor vervangen en nu krijg ik gelijk bij 2000 toeren of gelijk als ik rijdt de melding "stop engine" en wat piep geluidjes Inc het rode olielampje die brand.

Dat gebeurde voorheen dus niet.

Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?
Volgens de oliepijlstok is de olie op niveau.
Heb alleen maar de oude sensor vervangen voor een nieuwe sensor, en een nieuwe luchtfilter geplaatst.

Friesland

Geplaatst door Friesland (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Friesland (0), 2 jaar geleden

Probleem opgelost met nog weer een andere nieuwe sensor, krijg alleen 1 op de 6 keer alsnog "oilsensor werkstat," melding. Maar voor de rest geen andere lampjes

Nu bemerkte ik wel olie in de luchtmassameter behuizing is dit normaal?

En mijn linker knipperlicht voor en achter blijft branden bij opslot doen en is niet meer uit te krijgen door meerdere malen de auto te ontgrendelen. Weet niet waar ik dit zoeken moet...

Heb de auto nog niet zo lang.

Siem Bijman (140) PRO, 2 jaar geleden

olie in de luchtmassameter behuizing is niet normaal. Kan teveel carterdruk zijn en dan is er meer aan de hand. Knipperlicht die gaat branden is een ander probleem en hoe krijg je die uit dan? Auto niet op slot zetten?

Friesland (0), 2 jaar geleden

Kan ik die zooi in de luchtmassameter gewoon wegspuiten schoonmaken met remmenreiniger heb geen maf reiniger. Of is er een beter alternatief hiervoor?

Siem Bijman (140) PRO, 2 jaar geleden

Kan met remmenreiniger. Maar dan niet op de hittegevaar spuiten, dus daar goed om denken.

Friesland (0), 2 jaar geleden

Wat is het hittegevaar?
Kan het met 80% alcohol of iets anders dan want hij is behoorlijk smerig.

Friesland (0), 2 jaar geleden

Schoongemaakt, dit zijn nu mijn waardes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.